.: Utama

30hb Jun - 31 Ogos 2014
30th June - 31st Aug. 2014
9 Minggu/Weeks

*Pindaan maklumat tertakluk kepada perubahan SENAT dari semasa ke semasa.

galeri 2Sambulayang 2
Ucapan 2Cart 2
Takwim 2

Carian

Hebahan

Selamat Datang Kepada Siswa/Siswi

Selamat datang ke laman rasmi Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni kepada siswa/siswi Universiti Malaysia Sabah.

Pencalonan Majlis Anugerah Hal Ehwal Pelajar & Alumni (MAHEPA) Kali ke-16

Borang & Buku Panduan bagi pencalonan Majlis Anugerah Hal Ehwal Pelajar & Alumni (MAHEPA) boleh dimuaturun pada pautan berikut. Tarikh akhir penyertaan adalah pada 21 April 2014.

Waktu Solat

[ Tukar Kawasan ]